Vi tar sikkerhet på alvor

Din sikkerhet er vårt ansvar. Derfor kan du være trygg når du betaler med ditt BMCard på nett, bruker våre nettbetalingstjenester eller bestiller et kort fra oss.

For å sikre at ingen personopplysninger kommer på avveie, benytter vi såkalte SSL-sertifikat. SSL-sertifikatene består av en offentlig og en privat nøkkel som krypterer og dekrypterer informasjon og sørger for sikker tilkobling. Hvis noen skulle prøve å snappe opp opplysningene som blir overført mellom din pc og BMCard, vil de motta kodet, uforståelig informasjon.

BMCard benytter EV (Extended Validation) SSL, som betyr at de har vært gjennom en ekstra omfattende identitetsverifikasjon. Adressefeltet i nettleseren er grønt, noe som er et anerkjent tegn på at adressen du står på er godkjent og verifisert av en tredjepart (sertifikatutstederen).

BMCard krypterer også alle sidene der du legger igjen privat informasjon. Det kan du se ved at URL-en i adressefeltet starter med https i stedet for http.

Vi tar din sikkerhet på alvor.

Personvernspolicy Byggmakker.no Sidekart

Eff. rente 23,2%, 45.000 kr o/12 mnd. Kostnad 5.284 kr. Totalt 50.284 kr. Du får mest ut av fordelene ved å betale hele fakturaen ved forfall.

Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no

Fornuftig kortbruk