Benytt rabattkode: Vis frem og betal med kortet
Tilbudet gjelder: 10 % rabatt på parkering på Gardermoen.
Bestill her

Flight Park Gardermoen

10 % rabatt på parkering på Gardermoen.

Flight Park Gardermoen AS tilbyr reisende fra Oslo Lufthavn Gardermoen et trygt og behagelig parkeringsalternativ - 24 timer i døgnet.

Du leverer bilen rett foran avgangshallen (av- og påstigningsfeltet), og en av våre sjåfører kjører den til vår inngjerdede og bevoktede parkering. Når du returnerer får du bilen levert, ferdig oppvarmet, på korttidsparkeringen utenfor ankomsthallen.

Flight Park har vaskehall og verkstedhall. Vi tilbyr det meste innenfor bilpleie mens du er ute og reiser. I vår verkstedhall foretar vi dekksskift, oljeskift osv. Ønsker du service eller større reparasjoner på din bil mens du er ute å reiser kjører vi din bil til verksted for deg.

 

Bestilling gjør du enkelt på www.flightpark.no. Her finner du også all relevant informasjon. Lurer du på noe er det bare å ringe vår døgnbemannede telefon 400 58 161. Flight Park har de laveste prisene på denne typen parkering og er også billigere enn parkeringshuset og de nærmeste parkeringene til terminalene.

Rabatt:
Flight Park Gardermoen tilbyr 10% rabatt på den til enhver tid gjeldende parkeringsprisliste (rabatten gjelder ikke bilpleie, service og vask og kan ikke kombineres med andre tilbud).

 

Hvordan få rabatt

Rabatten får du ved å vise fram kortet ditt når du skal betale ved henting av din bil. Du skal ikke oppgi noe ved bestilling. Rabatten forutsetter at du betaler med kortet.

 

Flere tilbud og rabatter

Stena Line
-10 %
10 % rabatt

Stena Line

Stena Line gir mange muligheter når bilferien står for tur, enten man skal til Danmark eller nedover i Europa.

Les mer om rabatten
Dansommer
-10 %
10 % rabatt på feriebolig

Dansommer

Dansommer tilbyr ikke bare sommerhus til utleie i Danmark. Selskapet har også et stort tilbud av ferieboliger og hytter i øvrige Europa.

Les mer om Dansommer her
Oslo Liftutleie
-20 %
Oslo Liftutleie

-20 % rabatt på leie av lift

Oslo Liftutleie er et av Norges største utleiefirma av lifter med høy kvalitet og sikkerhetsstandard.

Se tilbudet her
Enjoy Travel
-10 %
Spennende reisemål med

Enjoy Travel

Enjoy Travel skreddersyr og arrangerer innholdsrike reiser i inn- og utland.

Les mer om tilbudet
Euroflorist
-10 %
Euroflorist

Blomster levert på døren

Som Europas største blomsterformidling har Euroflorist gjort det mulig å bestille blomster levert på døren til nære og kjære - i over 20 år!

Les om Eurofloristtilbudet her
Personvernspolicy Byggmakker.no Sidekart

Eff. rente 23,2%, 45.000 kr o/12 mnd. Kostnad 5.284 kr. Totalt 50.284 kr. Du får mest ut av fordelene ved å betale hele fakturaen ved forfall.

Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no

Fornuftig kortbruk